Traditional rebels-kevät

Olen parhaillani palaamassa junalla Helsingistä. Olin siellä pari päivää taas kouluttautumassa Goldwell Proteam-kouluttajakollegoiden kanssa. Otimme haltuun uusimmat kevään trendit ja itse ainakin lähdin psyykkaamaan itseäni kohti tulevaa Color Zoom-valokuvakilpailua varten, joka järjestetään aina joka kevät ja johon aion ottaa osaa. En meinaa myöskään malttaa odottaa, että pääsen kertomaan muille Loihtijoille tarkemmin näistä trendien tekniikoista. Koen olevamme etuoikeutettuja siinä mielessä, että saamme aikalailla kaikki tiedot ensimmäisten joukossa. Kädet syyhyää päästä toteuttamaan.

No mutta mitä tämä Goldwellin tämän kevään Color Zoom-muoti on? Tekin tahdotte varmasti tietää jotain siitä nyt nyt, eikä vasta sitten penkissä. Mäpä kerron. Kokoelman ja ”tyylin” nimi on Traditional Rebels. Eli jotain perinteikästä yhdistettynä kapinaan. Ihanan kiehtovaa! Värit eivät ole enää niinkään pastelleja taikka edes kirkuvan kirkkaita vaan jotain siltä väliltä. Enemmän voisi puhua murretuista tai ”leikatuista” väreistä. Eli niissä on aina jokin jopa ”himmentävä” twisti. Vaikka kyse on kevätmuodista, niin tämän kokoelman värisävyt sopivat erityisen hyvin värivuodenajaltaan syksy-ihmisille.

Kokoelman värisävyjen nimet ovat:

RECONSTRUCTED BERRY
”Flirttiä häivähdyksellä violettia: uskomattoman kaunis sininen ja syvä punainen muodostavat upean liiton.”
RECONSTRUCTED MIDNIGHT
”Kauneutta, joka sisältää kulmikkuutta ja särmää: intensiivisesti kyllästetty sininen, joka miellyttää kaikkia, ei vain Traditional Rebel -ihmisiä.”
RECONSTRUCTED HUNTER
”Huomaamattomiin kontrasteihin: korostuksia kauniilla, syvällä vihreällä. Upea niin tummissa kuin vaaleissakin hiuksissa.”
RECONSTRUCTED SMOKE
”Paljonko Sinussa on kapinallista? Klassinen harmaa, jossa on karkea ja savuinen kosketus, perusvärinä tai raitoina – todellinen muoti-ilmaus.”
RECONSTRUCTED TRENCH COAT
”Klassikko uudelleen keksittynä: Beige sekoitettuna raikkaaseen hiekansävyyn. Modernin eleganssi sävy täynnä itseluottamusta.”
RECONSTRUCTED TOBACCO
”Tulkitse kaikkein perinteisin hiusväri luomalla se uudelleen: moniulotteinen ruskea, neutraali ja lämmin.”
RECONSTRUCTED PAPRIKA
”Tämän sävyn värikylläisyys tekee tavanomaisesta kuparista muodikkaan. Pieni muutos, suuri vaikutus.”

Miltäpä kuulostaa? Saisiko olla ripaus paprikaa, hunteria tai midnight blueta?

Ja tältä se näyttää visuaalisesti…

 

Leikkaukset

Leikkausten osalta tylpästi leikattu tasainen hius on out, nyt haetaan taas hieman rikkonaisempaa ja rosoisempaa linjaa ja viimeistelyt ovat huolitellun epäsiistejä. Edelleen yhdistellään jotain perinteistä kapinahengessä. Vaikutteita näihin tyyleihin on otettu barokista, 20 ja 90-luvuilta. Onko allaolevista kuvista joku hiuslook, jonka tahtoisit nyt jo suoraan itsellesi vai onko siellä palasia, mistä voisi yhdistelemällä rakennella sinulle uuden lookin?

GoldwellColorZoomLooks

Pukeutuminen

Ja ihan pakko riipaista hieman tulevaa pukeutumiseen liittyvää muotia. Kiteytän sen lyhyeen: More is more! Aikalailla tuollaista taiteilijatyyliä – yhdistellään sellaisia elementtejä, joiden ei heti ajattelisi toimivan kovin hyvin yhdessä, mutta sitten ne toimivatkin. Nyt saa leikitellä ja kerrospukeutua.

Kiitos

Tähän loppuun tahdon vielä isosti kiittää Goldwellia. Hienoon suuntaan ollaan menossa kaikkien uudistusten kera. Ammattilaisten kannattaa käydä Helsingissä pyöriessään katsomassa Goldwellin ihan uudet tilat osoitteessa Unioninkatu 24. On meinaan upeat!


Maiju Qju

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *