Loihtimon Color Zoom 2016

Vuosittain järjesttävä, kansainvälinen Goldwell Color Zoom -kisa on jälleen käynnissä! Loihtimolta on osallistuttu kisaan vuosittain vaihtelevalla kokoonpanolla. Kisaan lähetetään hiuskuva, jossa hiukset on pitänyt toteuttaa vaihtelevan Color Zoom-teeman mukaisesti; tänä vuonna teemana oli D!srupt. Kisakuvan deadline oli toukokuun viimeinen päivä. Tämän jälkeen kansallinen tuomaristo rankkasi kolmesta kilpailusarjasta 5 parasta työtä semifinaaliin, Saksaan. Loihtimolta Maijun kisatyö lähti Saksaan arvioitavaksi! Huippua! Heinäkuussa saadaan tietää Maijun lopullinen sijoitus. Oman sarjan ykkössija veisi finaaliin Tukholmaan lokakuussa… Katsotaan miten käy. 😉 Tässä Loihtimon Color Zoom 2016 tunnelmia!

cz16_loihtimo7

Kuva: Iida Liimatainen

cz16_loihtimo1 cz16_loihtimo3
cz16_loihtimo2 cz16_loihtimo4
cz16_loihtimo5

Meikki & Hiukset: Jasmina Nurminen // Kuva: Jussi Koskela

Meikki & Hiukset: Jasmina Nurminen // Kuva: Jussi Koskela

cz16_loihtimo_anni

Meikki & Hiukset: Anni Jää // Kuva: Iida Liimatainen

Hiukset: Maiju Qju // Meikki: Anni Jää // Kuva: Emmi Virtanen

Hiukset: Maiju Qju // Meikki: Anni Jää // Kuva: Emmi Virtanen


Anni Jää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *