Chrissanthie – puhdistusaine ripsienpidennyksille

 

Chrissanthie on hellävarainen ja virkistävä ripsienpidennyksille sopiva puhdistusaine, jonka silmälääkärit ovat hyväksyneet. Ripsienpidennysten käyttäjille tuote on välttämätön puhdistamaan pidennyksiin kertyvä tali, rähmä, lika ja meikki vaikkei muuten silmämeikkiä käyttäisikään. Ripsiin ja varsinkin pidennysten tyveen kertyy edellä mainittujen lisäksi helposti meikkivoidetta, puuteria jne.
Tuote ei vahingoita ripsienpidennysten liimasidosta ja sillä pystyt puhdistamaan myös vedenkestävän meikin. Säännöllinen ripsien puhdistus Chrissanthiella parantaa ripsienpidennyksien pysyvyyttä ja pitää volyymiviuhkat kauniisti auki. Chrissanthie sisältää teepuu-uutetta ja sillä on desinfioiva vaikutus.

Chrissanthie

Chrissanthie auttaa välttämään blefariittia eli luomenreunan tulehdusta. Ripsienpidennysten ja blefariitin välillä on todistettu yhteys, joka johtuu silmäluomien huonosta hygieniasta eli jo edellä mainituista asioista. Blefariitin oireita ovat karsta ripsien tyvessä ja luomen reunassa, kutina, rähmiminen, punaiset ja paksuuntuneet luomen reunat, kipu sekä polttava tunne. Chrissanthiella on mahdollista hoitaa jo mahdollinen blefariitti sekä ennaltaehkäistä.

Chrissanthie sopii jokapäiväiseen puhdistukseen ja sillä pystyt pesemään myös meikkisiveltimet. Suosittelen tuotteen laimentamista vaahdottavaan pumppupulloon suhteessa 1:10, jolloin tuote on myös todella riittoisa.

Nyt tämä upea tuote on saatavilla Loihtimolta.


Heidi Jokinen

2 responses to “Chrissanthie – puhdistusaine ripsienpidennyksille”

  1. Hinni Ekari sanoo:

    Hei!
    Haluaisin tiedustella tuon Chrissanthien hintaa? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *