Hetki boudoir – sensuelli alusvaatekuvaus

Hetki on ammattitaitoisen tiimin toteuttama boudoir-kuvaus. Kuvat on tarkoitettu esimerkiksi huomenlahjaksi, vuosipäivä-, tai joululahjaksi. Joskus on myös hyvä olla upea ihan vain omaa itseään varten – ilman sen suurempaa syytä! Yhdessä valokuvaaja Jussi Koskelan ja Loihtimon kanssa luomme kuvaukseen ihanteellisen ja rennon lähtökohdan, jotta sinä voit hehkua pääosassa.

hetkiä-M

Sinun hetkesi

Kaikki alkaa kuvauspoppoon suunnittelutuokiosta, jossa käymme kuvaaja-Jussin ja Loihtimon kuvauslookin-tekijän kanssa yksityiskohtaisesti lävitse toiveesi ja palvelun tapahtumat. Hetki kuvaus on näin Loihtijan näkökulmasta hieman erilainen kun ”perus keikkatyö”, koska tilanne on hyvin intiimi. Minulle on tärkeää luoda asiakkaalle hyvä ja rento fiilis sekä saada hänet tuntemaan itsensä upeaksi.

Pinterest ja Instagram ovat oivia palveluita esimerkkikuvien metsästykseen. Mieleisiä kuvia on hyvä katsella etukäteen ja mietiskellä minkälainen tunnelma kuviin on tarkoitus toteuttaa. Kuvauspäivänä vietämme kanssasi kolme tuntia. Tänä aikana meiltä Loihtimolta ammattilainen tekee sinulle toiveidesi mukaisen meikin ja kampauksen. Jussi kuvaa parhaat puolesi opastaen sinua vaihe vaiheelta. Pidemmistä ajoista on myös mahdollista sopia erikseen.

Kuvauksen jälkeen sinulle toimitetaan esikatselugalleria, josta sinä valitset viimeisteltävät ja vedostettavat kuvat. Valmiiden kuvien kuvatiedostot sisältyvät myös hintaan. Kuvat eivät ole koskaan valmiita eivätkä oikein todellisiakaan näytöltä katseltuna. Siksi Hetki – boudoiriin sisältyy seitsemän aidolle taidepaperille vedostettua kuvaa elegantissa lahjarasiassa.

miitta-147

Asiakkaan kertomaa…

”Ystäväni yllättivät minut polttaripäivänä viemällä minut kyseiseen kuvaukseen. Olin todella innoissani, koska olin haaveillut boudoir-kuvista huomenlahjaksi. Ystävät olivat lukeneet ajatukseni. Loihtimon Heidi teki minulle kauniin meikin ja toivetteni mukaan isot kiharat. Kuvauspaikalla otimme lasilliset kuoharia ja taustalla soi rauhallinen musiikki. Kuvaustilanne oli mukava ja rento vaikka ensin meinasi ujostuttaa. Jussi oli erittäin asiallinen ja hänellä oli hyvä huumorintaju. Hän ohjeisti ja havainnollisti minulle asennoilla miten pitäisi olla ja pystyin heittäytymään kuvaukseen täysillä. Ihan irti arjesta.”

IMG-20160604-WA0130 20160604_124556

Tiivistettynä ”Hetki – boudoir” sisältää

-ammattitaitoisen hius- ja meikkitaiteilijan Loihtimolta

-taidokkaan ja rennon valokuvaajan Jussi Koskelan ikuistamaan sinun hetkesi valokuviksi

-kauniita alusasuja kuvaukseen (ja tietysti jatkokäyttöönkin) Jyväskylän Liivi- & Sukkapisteeltä kuvausetuna -10%

-seitsemän A4 kokoista aidolle taidepaperille vedostettua kuvaa elegantissa lahjarasiassa


Heidi Jokinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *