ELUMEN

Tässä pieni tiivistelmä lempityökalustani Elumenistä!


Monilla on edelleen käsitys, että Elumen on pelkkä shokkiväri. Todellisuudessa Elumenilta löytyy oikeastaan rajaton väriskaala, jolla voidaan luoda mm. kevyitä pastellisävyjä, täydentää vaaleisiin hiuksiin kylmyyttä/lämpöisyyttä, luoda tummia täyteläisiä värejä, jopa peittää harmaita hiuksia unohtamatta niitä shokkivärejä keltaisesta vihreään. Elumen sopii myös useimmiten normaali hapetevärille herkistyneelle, sekä on loistava valinta kaikille, jotka haluavat kiiltävämmät ja elinvoimaisemmat hiukset.

 

 

Tässä upea todiste siitä kuinka hyvin Elumenillä voi saada myös harmaat peitettyä!

 

 

Näissä kaikissa kuvissa olen käyttänyt Elumenia.

Elumenillä ei kuitenkaan saada vaaleampaa lopputulosta, koska kyseessä on hapetteeton väri, mutta kaikki muu sillä oikeastaan on loihdittavissa 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

On sävynä sitten täyteläisen tummanruskea tai sähäkkä pinkki, eivät hiuksesi jää huomiotta:)

 

Elumenin pysyvyydestä on myös paljon kysytty ja vastaisin siihen, että hiusten kunto ennen käsittelyä on yksi olennaisista tekijöistä. Eli mitä paremmassa kunnossa hiukset ovat, sitä paremmin Elumenin pitäisi pysyä hiuksissa! Kotihoitotuotteet ovat myös avainasemassa värin pysyvyyden kannalta. Elumen kotihoitosarjaan kuuluukin shampoo, hoitoaine ja jätettävä hoitosuihke.


Markus Olavi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *