KMS Style Color

KMS on lanseerannut Pohjoismaissa juuri ihan mielettömän hauskan uutuustuotteen KMS Style Colorin. KMS Style Color on yksinkertaisesti muotoilusuihke, jossa on mukana myös väripigmenttejä. Tällaisella suihkeella saa hiuksiinsa hauskasti väliaikaisen värin vaikkapa juhlia varten tai jos haluaa kokeilla jotain uutta sävyä ilman sävyyn sitoutumista. Style Colorin teknologia takaa, etteivät väripigmentit pääse tarttumaan hiuksen pintaan pysyvästi, vaan väri peseytyy helposti pois shampoopesussa myös vaaleista hiuksista. Ja mikä parasta, Style Color yhdistää muotoilutuotteen ja poispestävän värin. Tämän ansiosta tuote toimii erityisen hyvin esim. kiharoiden viimeistelyyn; tuote antaa hiuksiin sävyn lisäksi pitoa sekä 72 tunnin kosteussuojan, koska on vedenkestävä. Ei tarvitse siis pelätä pientä tihkusadetta, väri ei lähde leviämään hiuksista iholle kastuessaan!

KMS Style Color perhe sisältää 9 sävyä: hopea, farkkusininen, savuinen lila, vintage pinkki, kultahopea vaalea, kultavaalea, murrettu kupari, mokka ja jäinen ruskea. Näillä sävyillä saa tosiaan kokeiltua itselle jotain uutta väriä tai vaikkapa häivytettyä orastavan juurikasvun kampaamokäyntien välillä. Muihin vastaaviin tuotteisiin verrattuna Style Colorin etuna on helmiäiskiilto. Tuote ei tee hiuksista mattaisen ja samean näköisiä, vaan jättää ne kevyen kiillon ansiosta luonnollisemman näköiseksi. Tuntu hiuksissa suihkeen jälkeen on samantapainen kuin Playable Texture- tai Dry Wax-suihkeiden jäljiltä, eli aavistuksen vahamainen. Itse testasin omaan vaaleaksi raidoitettuun hiukseen kuparia Rusty Copper-sävyä ja jälki oli erittäin luonnollista, vai mitä sanotte (kuva alla)? Lisäksi testattiin Markukselle helmiäisharmaata ja Salla testaili hiustenleikkausasiakkaalleen pienen tyvikasvun häivyttämiseen. Hienosti toimii! Ja jos blondeja pelottaa, jumahtaako tämä hiukseen: ei jumahda! Itseltä lähti sävy raitojen päältä vaivattomasti, mutta suosittelen silti kahta vaahdotusta, jotta kaikki varmasti lähtee hiuksista.

Tuotetta käyttäessä on hyvä huomioida ympäristön suojaus, eli varoa esimerkiksi kylppärin kaakeleita. Kaakeleista tuote lähtee toki pesulla pois, mutta saumat voivat värjäytyä pysyvästi. Eli kuten muitakin kotona käytettäviä sävytteitä käyttäessä, kalliimmat pinnat on hyvä suojata! Itsensä saa suojattua helposti esim. laittamalla pyyhkeen hartioille. Style Coloria suihkutetaan hiuksiin haluamiinsa kohtiin tai vaikka kaikkialle 15 senttimetrin etäisyydeltä ja Voilá, yhden pesuvälin kestävä värjäys on valmis! Itse myös nukuin yhden yön tämä väri päässä ihan testimielessä. Väri näytti hyvältä vielä seuraavanakin päivänä, mutta valkoiseen tyynyliinaan oli tarttunut hiukan sävyä. Suosittelemme siis hiustenpesua ennen nukkumaan menoa tai ainakin vaihtamaan tyynyliinan pois siitä kauneimmasta ja kalleimmasta tyynyliinasta.

 

 

 

 

 

 

Innostuisitko sä kokeilemaan uutta sävyä hiuksiisi KMS Style Colorin avulla? 🙂


Anni Jää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *