Kosmetologi

Jalkahoidot

Ovatko jalkasi rasittuneet, väsyneet tai muuten vain huonossa jamassa? Loihtimon palveluvalikoimasta voit valita perinteisen jalkahoidon tai ihanan, hemmottelevan ja ylellisen Spa -jalkahoidon. Kosmetologi Heidi loihtii jaloistasi kauniin siloiset ja pehmeät.

Sokeroinnit

Sokerointi on ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja ja se vähentää sekä heikentää karvankasvua säännöllisessä kätössä. Sokerimassa on hygieeninen ja 100% luonnontuote, joka ei polta. Tämä vahausta hellävaraisempi karvanpoistaja kuorii myös samalla ihon.

Jos sinulla on sokeroinnista jotain kysyttävää – otathan rohkeasti yhteyttä.

Kulmien stailaus

Kulmastailaus on palvelu, joka sopii jokaiselle asiakkaalle iästä, kasvojenmuodosta tai tyylistä riippumatta. Kulmakarvojen huoliteltu ulkonäkö nousee merkittävämmäksi sen mukaan kun ikää alkaa kertyä. Oikealla muodolla saadaan aikaan kohottava vaikutus, joten on tärkeää antaa ammattilaisen tarkistaa tilanne ajoittain. Näin myös kotona kulmakarvojen siistinä pitäminen helpottuu. Kulmastailauksessa tarkistetaan asiakkaan kasvoihin sopiva muoto ja kulmista tehdään mahdollisimman symmetriset värillä ja muotoilulla, lankauksella ja mahdollisesti myös vahaa käyttäen. Lue lisää klikkaamalla tästä.