Kulmastailaus ja -tuuhennus

Kulmastailaus on palvelu, joka sopii jokaiselle asiakkaalle iästä, kasvojenmuodosta tai tyylistä riippumatta. Kulmakarvojen huoliteltu ulkonäkö nousee merkittävämmäksi sen mukaan kun ikää alkaa kertyä. Kulmakarvojen oikealla muodolla saadaan aikaan kohottava vaikutus, joten on tärkeää antaa ammattilaisen tarkistaa tilanne ajoittain. Näin myös kotona kulmakarvojen siistinä pitäminen helpottuu.

Asiakkaan kanssa käydään läpi hoidon kulku ja suunnitellaan tarkasti minkä muotoisista, paksuisista ja värisistä kulmakarvoista hän pitää. Ylimääräiset karvat poistetaan huolellisesti useammalla tekniikalla mm. vahauksella ja lankauksella. Ammattilaisena suosittelen myös kasvonmuotoihisi sopivinta vaihtoehtoa. Kulmastailaus tehdään myös aina ennen kulmatuuhennosta parhaan mahdollisen tuloksen aikaansaamiseksi.

IMG_20150430_220756

Kulmastailaus (ei sis. kuituja)

Monilla suomalaisilla, joilla on hentoiset ja ohuet hiukset on myös vastaavanlaiset kulmakarvat. Ärsyttääkö sinua piirtää kulmakarvat joka aamu? Sinulla voi olla häiritsevä arpi, tai muuten vain kulmasi eivät ole samaa paria. Jos tunnistit itsesi näistä vaihtoehdoista on kulmatuuhennos tarkoitettu juuri sinulle. Kulmakarvakuidut liimataan yksitellen joko ihoon tai jo olemassa oleviin karvoihin. Aikaa tuuhennoksen tekemiseen menee noin 1-1,5h tuuhennuksen tarpeesta riippuen. Kuidut pysyvät parhaiten liimattuna olemassa oleviin karvoihin ja iholla kuitujen pysyvyys on kolmesta päivästä kahteen viikkoon riippuen ihotyypistä ja kulmiin tulevasta rasituksesta.

IMG_20161013_211454

Kulmatuuhennos