Keikka- ja yrityspalvelut

Me loihtijat työskentelemme paljon mm. valokuvaajien kanssa ja teemme hiusstailauksia ja meikkejä esim. yritysten profiili- tai henkilökuvauksiin, muotikuvauksiin sekä -näytöksiin. Stailaukset on mahdollista toteuttaa joko Loihtimon tiloissa tai pystymme liikkumaan lähelle sekä kauemmaskin. Kerro tarpeesi niin katsotaan, miten voimme auttaa!
Hinnastoon pääset tutustumaan tästä.

Hetki boudoir – sensuelli alusvaatekuvaus

Yhdessä valokuvaaja Jussi Koskelan ja Loihtimon kanssa toteutamme Hetki boudoiria, joka on ammattitaitoisen tiimin toteuttama sensuelli alusvaate -kuvaus. Kuvat on tarkoitettu esimerkiksi huomenlahjaksi, vuosipäivä-, tai joululahjaksi. Joskus on myös hyvä olla upea ihan vain omaa itseään varten – ilman sen suurempaa syytä! Tutustu palveluun lisää klikkaamalla tästä.

Oletteko järjestämässä työ- tai ystäväporukan kesken esim. pikkujouluja, polttareita tai syntymäpäiväyllätystä? Loihtimolla pystymme järjestämään ryhmällenne esim. meikki- tai kampauskurssin, joka suunnitellaan yhdessä tarpeittenne ja toiveittenne mukaan. Kerro tarpeesi niin katsotaan, miten voimme auttaa!
Hinnastoon pääset tutustumaan tästä.

cz15x