Heinäkuu on saapunut ja monet saavatkin nauttia kesälomista. Miltä kuulostaisi pieni hemmottelu kampaajalla tai kosmetologilla? Meistä se kuulostaisi aivan loistavalta!

Me uskomme, että lämpimien säiden saapuessa on aika tuoda esiin parhaat puolesi. Haluamme olla osana juuri sinun kesääsi, joten tarjoamme laajan valikoiman palveluja tarjoushinnoin. Tarjouksessa on monia palveluja niin hiuksille kuin ripsillekin – vai miltä kuulostaisi kokonaisvaltainen pukeutumisneuvonta?

Haluammekin toivottaa jokaiselle upeaa kesää ja muistutuksen: uskalla olla upea!

 

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi tarjoushintaan

Haluatko tuoda katseeseesi lisää intensiivisyyttä? Tutustu ripsien kestotaivutukseen ja kulmien laminointiin – kaksi ihastuttavaa palvelua, jotka helpottavat arkeasi.

Ripsien kestotaivutus on loistava vaihtoehto sinulle, joka haluat saada näyttävät ripset ilman ripsipidennyksiä tai jopa ripsiväriä. Loihtimolla ripsien kestotaivutus toteutetaan, joko Yumi- tai In Lei-tuotteilla. Kestotaivutuksen avulla saat ripsiisi upeaa kaarevuutta. Tämän avulla todellakin avarrat katsettasi!

Kulmien laminointi puolestaan antaa sinulle täyteläiset kulmat, jotka kestävät päivästä toiseen. Laminoinnin seurauksena kulmistasi tulee tuuheamman ja näyttävämmän näköiset.

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi nyt yhteishintaan 100€ (norm. 120€). Tekijöinä Rikka (Yumi) tai Iida (In Lei). 

 

Julian toteuttamista kiharakäsittelyistä 30% alennus aikakuluista

Olisiko kihara tämän kesän juttu? Permanentti antaa sinulle valloittavat ja kestävät kiharat. Yksi uusista Loihtijoistamme, Julia, tekee permanentit toistaiseksi alennettuun hintaan.

Julia tarjoaa 30% alennuksen aikakuluista permanenttiasiakkaille (norm. 71,00€/tunti).

 

Uskalla olla upea – kokonaisvaltainen pukeutumisneuvonta lahjakorttina ja kaupan päälle ostoskamu.

Pukeutumisneuvonnassa selvitetään mitkä vaatteet ja värit toimivat juuri omalla vartalotyypilläsi. Saat tietää minkä pituinen helma ja millainen pääntie näyttää parhaimmalta juuri sinun kehollasi. Pukeutumisneuvonnassa teemme myös värianalyysin, jotta sinun ei tarvitse enää kaupassa miettiä mikä väri pukee sinua. Pukeutumisneuvonnan jälkeen et enää tee kaupassa hutiostoksia, oma vaatekokoelma on toimiva ja päällepantavaa löytyy joka tilanteeseen.

Haluaisitko ilahduttaa läheistäsi tai itseäsi tällä ainutlaatuisella kokemuksella?

Osta lahjakortti pukeutumisneuvontaan aikavälillä 1.-16.7. ja saat kaupan päälle yhden tunnin ostoskamu-palvelua (arvo 93€)
Ostoskamu lähtee kanssasi kaupoille ja auttaa valitsemaan ne vaatteet, jotka pukevat kerta toisensa jälkeen.

Lahjakortti on voimassa puoli vuotta ostohetkestä ja voit hyödyntää sen sinulle sopivana ajankohtana.

Pukeutumisneuvonnan hinta on 396€. Lahjakortin voi ostaa suoraan nettikaupastamme.

 

Klassiset ripsienpidennykset tutustumishintaan.

Uusien Loihtijoiden myötä myös palvelutarjontamme laajenee kokoajan. Uusimpana tulokkaana Loihtimolta saa myös klassisia ripsienpidennyksiä. Iida haluaakin tarjota palvelun tutustumishintaan.

Klassiset ripsienpidennykset toteutetaan huolellisesti ja ammattitaidolla. Jokainen ripsikuitu kiinnitetään yksittäin omaan ripseen, mikä antaa lopputulokseksi upeat ja luonnollisen näköiset ripset. Tämä on oivallinen vaihtoehto niille, jotka haluavat säästää aikaa aamuisin. Ripsienpidennysten ansiosta näytät jo valmiiksi meikatulta heti herätessäsi.

Klassiset ripsienpidennykset tutustumishintaan 40€

 

Tervetuloa Loihtimolle!

Varaa oma aikasi tästä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Ihanat uutuudet Elumeniin

ELUMEN PLAY SARJA Elumen sarjaan on tullut kauan ootettuja uutuuksia mukaan! Nimittäin Elumen kevytvärisarja. Loihtijat kävivätkin kouluttautumassa äskettäin lisää kyseiseen värisarjaan ja ihastuivat näihin uutuuksiin. Tämän sarjan idea on sen pois peseytyvyys. Sarja lupaa värin keston 15 pesua kestäväksi. Toki tämä on yksilöllistä. Sarjaan kuuluu 12 väria ja laveerausväri. Nämä kaikki haalistuu kauniisti pois ja […]

Lue artikkeli

Uudistunut liikkeen yleisilme

Talvi on jo kääntymässä kevääseen ja liikkeemme on uudistanut väri- ja myyntitoimittajan Golwellista KC:lle. Nyt on värisarjoina kotimaiset Optima ja Luxima. Lisäksi myyntituotteina olemme ottaneet Four Reasons, Paul Mitchell sekä Joico. Tuotteista löytyy niin käsiteltyjen hiusten kun käsittelemättömien hiusten  hoitotuotteita. Laajasti tuotteita hiusten muotoiluun. Lisäksi lapsille ja miehille suunattuja pesu ja hoitotuotteita. Miehille myös partavaahto! […]

Lue artikkeli