Vuosi 2022 on pyörähtänyt käyntiin ja monella on varmasti katseet kohti tulevaa. Menneestä vuodesta me Loihtijat kiitämme asiakkaitamme suuresti, sillä oletta luottaneet meihin ja tulleet hakemaan toivomanne palvelun juuri meiltä. Olemme saaneet tehdä sitä, mistä nautimme eniten.

Saimme viime vuonna jo toista vuotta putkeen teidän ansiostanne Phorest Experience Award- palkinnon, sillä olette vuositasolla arvioineet meidän työskentelymme keskiarvollisesti yli neljällä tähdellä. Tämä merkitsee meille paljon ja toivomme, että pystymme pitämään asian näin.

Mutta nyt tosiaan katseet tulevaan!
Olemme suunnitelleet teille jotain ihanaa. Koska asiakastarjoilut ovat olennainen osa pitkäkestoista kampaamokäyntiä, niin me päätimme panostaa. Hylkäämme kauppojen valmiit pussiteet. Jatkossa saatte meiltä ihanaa Teeleidin teetä. Tarjolla on valikoima Teeleidi By Emmi-teesarjaa. Emmi on meidän iki-ihana yhteistyökumppanimme valokuvauksen saralla ja olemme Emmin kanssa saaneet toteuttaa pakkauksissa olevat kuvat.

Teeleidi By Emmi – teet
Lady in Green
Vihreä tee, omena, kaneli, korianteri, aromi, appelsiini, kardemumma, punapippuri, neilikka
Lady in Black
Musta tee, lakritsijuuri, tähtianis, luonnollinen aromi
Lady in Red
Rooibos, ruusunnuput, kirsikka-aromi, saflorinkukat, chili, ruusun terälehdet, porkkanalastut
Lady in Blue
Musta tee, mango, luontainen aromi, papaija, persikka, ruusun terälehdet, ruiskukka

Kahvin saralla on tulossa myös uutta, mutta siitä kerromme hieman myöhemmin.

Loihtimon aukiolot
Huomaathan myös, että Loihtimolla on tällä hetkellä laajat aukioloajat. Itse teen pääasiallisesti ke-pe iltaisin jopa 20:30 asti. Silloin tällöin saatan olla lauantaisin ja sunnuntaisinkin paikalla. Tämä kaikki sen lisäksi, että muut Loihtijat palvelevat enemmän ns. virka-aikana. Pystymme palvelemaan heitäkin, jotka tahtovat itselleen ”yksityisajan”, jolloin ei muita Loihtijoita tai asiakkaita ole paikalla. Kysy rohkeasti, jos kaipaat tällaista ratkaisua.

Pukeutumiseen liittyvät palvelut
Minulla on paljon ideoita pukeutumiseen liittyviin palveluihin ja tuon niitä tämän vuoden aikana julki. Haen samalla yhteistyökumppaneita, joiden vaatteita ja asusteita voin hyödyntää pukeutumisneuvonnassa, instagramin stooreissa, asiakastapahtumissa… Lista on niin pitkä kuin vain ideoita putkahtaa esiin. Olethan siis yhteydessä, mikäli olet kuluttajana kiinnostunut saamaan omaan pukeutumiseesi liittyen niksejä ja neuvoja. Ja olethan yhteydessä, mikäli sinulla on jokin kiva vaate- tai asustebrändi. Vastuullisuus ja kotimaisuus kiehtoo tässä mua.

2022
Kaikkea kivaa on näin ollen tiedossa. Pysyhän kuulolla ja toivottavasti näemme mahdollisimman pian.

Kuvat By Emmi

Maiju Qju

Hius- ja meikkitaiteilija, pukeutumisneuvoja, stailisti

Valmistuin parturi-kampaajaksi 2004, pukeutumisneuvojaksi 2016. Olen perustanut Loihtimon 08/2011.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Saritan joulukuun ihana tuote!

Valitsin kuukauden tuotteeksi yhden tuuheuttavan tuotteen joka on palvellut minua työssäni jo vuosien ajan.                                                 Tämä tuote on Paul Mitchell Extra-Body Boost! Tämän tuoteen ihania ominaisuuksia juurikin sen tuuheuttava vaikutus joka ei ole koskaan pettänyt. Lyhyet hiukset tai pitkät hiukset, ei väliä..koska tuote toimii aina. Meidän suomalaisten hiuslaatu on usein ohut ja hiukset herkästi […]

Lue artikkeli

Ihanat uutuudet Elumeniin

ELUMEN PLAY SARJA Elumen sarjaan on tullut kauan ootettuja uutuuksia mukaan! Nimittäin Elumen kevytvärisarja. Loihtijat kävivätkin kouluttautumassa äskettäin lisää kyseiseen värisarjaan ja ihastuivat näihin uutuuksiin. Tämän sarjan idea on sen pois peseytyvyys. Sarja lupaa värin keston 15 pesua kestäväksi. Toki tämä on yksilöllistä. Sarjaan kuuluu 12 väria ja laveerausväri. Nämä kaikki haalistuu kauniisti pois ja […]

Lue artikkeli