Vuosi 2022 on pyörähtänyt käyntiin ja monella on varmasti katseet kohti tulevaa. Menneestä vuodesta me Loihtijat kiitämme asiakkaitamme suuresti, sillä oletta luottaneet meihin ja tulleet hakemaan toivomanne palvelun juuri meiltä. Olemme saaneet tehdä sitä, mistä nautimme eniten.

Saimme viime vuonna jo toista vuotta putkeen teidän ansiostanne Phorest Experience Award- palkinnon, sillä olette vuositasolla arvioineet meidän työskentelymme keskiarvollisesti yli neljällä tähdellä. Tämä merkitsee meille paljon ja toivomme, että pystymme pitämään asian näin.

Mutta nyt tosiaan katseet tulevaan!
Olemme suunnitelleet teille jotain ihanaa. Koska asiakastarjoilut ovat olennainen osa pitkäkestoista kampaamokäyntiä, niin me päätimme panostaa. Hylkäämme kauppojen valmiit pussiteet. Jatkossa saatte meiltä ihanaa Teeleidin teetä. Tarjolla on valikoima Teeleidi By Emmi-teesarjaa. Emmi on meidän iki-ihana yhteistyökumppanimme valokuvauksen saralla ja olemme Emmin kanssa saaneet toteuttaa pakkauksissa olevat kuvat.

Teeleidi By Emmi – teet
Lady in Green
Vihreä tee, omena, kaneli, korianteri, aromi, appelsiini, kardemumma, punapippuri, neilikka
Lady in Black
Musta tee, lakritsijuuri, tähtianis, luonnollinen aromi
Lady in Red
Rooibos, ruusunnuput, kirsikka-aromi, saflorinkukat, chili, ruusun terälehdet, porkkanalastut
Lady in Blue
Musta tee, mango, luontainen aromi, papaija, persikka, ruusun terälehdet, ruiskukka

Kahvin saralla on tulossa myös uutta, mutta siitä kerromme hieman myöhemmin.

Loihtimon aukiolot
Huomaathan myös, että Loihtimolla on tällä hetkellä laajat aukioloajat. Itse teen pääasiallisesti ke-pe iltaisin jopa 20:30 asti. Silloin tällöin saatan olla lauantaisin ja sunnuntaisinkin paikalla. Tämä kaikki sen lisäksi, että muut Loihtijat palvelevat enemmän ns. virka-aikana. Pystymme palvelemaan heitäkin, jotka tahtovat itselleen ”yksityisajan”, jolloin ei muita Loihtijoita tai asiakkaita ole paikalla. Kysy rohkeasti, jos kaipaat tällaista ratkaisua.

Pukeutumiseen liittyvät palvelut
Minulla on paljon ideoita pukeutumiseen liittyviin palveluihin ja tuon niitä tämän vuoden aikana julki. Haen samalla yhteistyökumppaneita, joiden vaatteita ja asusteita voin hyödyntää pukeutumisneuvonnassa, instagramin stooreissa, asiakastapahtumissa… Lista on niin pitkä kuin vain ideoita putkahtaa esiin. Olethan siis yhteydessä, mikäli olet kuluttajana kiinnostunut saamaan omaan pukeutumiseesi liittyen niksejä ja neuvoja. Ja olethan yhteydessä, mikäli sinulla on jokin kiva vaate- tai asustebrändi. Vastuullisuus ja kotimaisuus kiehtoo tässä mua.

2022
Kaikkea kivaa on näin ollen tiedossa. Pysyhän kuulolla ja toivottavasti näemme mahdollisimman pian.

Kuvat By Emmi

Maiju Qju

Hius- ja meikkitaiteilija, pukeutumisneuvoja, stailisti

Valmistuin parturi-kampaajaksi 2004, pukeutumisneuvojaksi 2016. Olen perustanut Loihtimon 08/2011.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Elumen värillä lähes kaikki on mahdollista

Kevätaurinko on taas täällä! Onko hiusvärisi haalistunut tai kaipaatko kiiltoa ja jotain uutta vivahdetta väriisi. Vai haluaisitko sähäkän kuparin tai violetin kuontalon. ELUMEN värillä lähes kaikki on mahdollista voimme mm. -Korostaa omaa ruskeata väriäsi kylmempään tai lämpimämpään suuntaan . -Oletko vaaleaverikkö eikä kylmät sävyt pysy hiuksissasi? Elumenilla tämäkin hoituu sekä saat upeaa kiiltoa hiuksiisi -Elumenilla […]

Lue artikkeli

Loihtimon joululahjavinkit

Joulu tulee, etkä taaskaan tiedä, mitä ostaisit tärkeimmille lahjoiksi? No kuule, nyt tulee muutama vinkki meidän puolesta! Loihtimon joululahjavinkit tulevat tässä: Ensinnäkin, jos haluat lahjan jollekin, jolla on jo kaikkea, on lahjakortti aina loistava valinta. Lahjakortin summan voit valita itse, lahjansaaja saa päättää käyttääkö sen tuotteisiin vai palveluihimme. Lahjakortti käy IHAN KAIKKIIN tuotteisiin tai palveluihin. […]

Lue artikkeli