Onko sinulla jo taskussasi Loihtimon kanta-asiakaskortti? Se on avain mahtavien etujen ja tyylin maailmaan.

Mikäli sitä ei vielä sinulla ole, tässä blogipostauksessa kerromme muutamia hyviä syitä liittyä Loihtimon kanta-asiakkaaksi.

1: Kanta-asiakaskortille keräät pisteitä jokaisesta kampaamokäynnistä tai tuoteostosta.

Kanta-asiakaskortin pisteet kertyvät periaatteella, jossa yksi euro on yksi piste. Kortille kertyy siis pisteitä aivan huomaamattasi käyntiesi yhteydessä. Kävitpä sitten kasvohoidossa tai hiustenleikkuussa tai olipa tarpeessa uusi shampoo, saat pisteitä jokaisesta Loihtimon tuotteesta tai palvelusta.

2: Kanta-asiakkaat saavat lunastaa erilaisia etuja

Kun kortillesi on kertynyt pisteitä, saat niillä lunastettu erilaisia etuja.

425 pisteellä saat esimerkiksi ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ja muotoilun veloituksetta tai vähentää 5 euroa haluamastasi palvelusta.

700 pisteellä saat lunastettua erilaisia Four Reasons-tuotteita. Tämän lisäksi 700 pistettä voit käyttää saadaksesi 10 euroa pois palvelun hinnasta.

950 kerättyä pistettä tarjoaa sinulle viidentoista euron alennuksen haluamastasi palvelusta.

3: Suosittele Loihtimoa ystävällesi ja kerää pisteitä

Eikö hyvästä palvelusta olekin mukava puhua eteenpäin? Mikäli ystäväsi varaa ajan ja mainitsee sinut suosittelijana, saat omalle kanta-asiakaskortillesi 80 lisäpistettä!

4: Pisteet eivät vanhene 

Meille kanta-asiakkuus ei tarkoita kampaamovierailua kerran kuussa. Kortille keräämäsi pisteet eivät vanhene koskaan. Pisteitä ei siis tarvitse kerätä, eikä palkintoja lunastaa kiireellä.

5: Kortti on hyvin pienikokoinen joten se kulkee helposti mukana

Onko sinulle joskus käynyt niin, että olet unohtanut kanta-asiakaskortin kotiin ja edut ovat jääneet saamatta? Meidän kortin kanssa tätä ongelmaa ei ole, sillä se on vain hieman kolikkoa suurempi. Kortin saat siis helposti vaikkapa lompakon kolikkotaskuun ja ompa sitä joku käyttänyt joskus avaimenperänäkin.

5: Kanta-asiakkuus on ilmaista!

Voit napata kanta-asiakaskortin mukaasi käydessäsi seuraavan kerran Loihtimossa. Se ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

Kanta-asiakaskortista on siis paljon hyötyä. Sellainen kanttaa todellakin ottaa käyttöön, mikäli vierailet meillä yhtään useammin.

Tervetuloa Loihtimolle!

Varaa aikasi tästä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

5 parasta vinkkiä hääkampauksen varaajalle

Meillä Loihtimolla tehdään todella paljon hääkampauksia. 2019 hääkauden aikana olemme meikanneet ja kammanneet kolmisenkymmentä morsianta ja ison kasan kaasoja ja juhlavieraita päälle. Hääkaudella toukokuusta syyskuuhun lauantait täyttyvät hyvissä ajoin eikä lauantaisin paljon muita töitä tehdäkään kuin kampauksia ja meikkejä. Loihtimolla aloitetaan ensi vuoden bookkaukset 1.10.2019 alkaen, sitä ennen olemme halunneet keskittyä tämän vuoden juhlijoihin satasella. […]

Lue artikkeli

Uskalla olla upea

Törmäsin vajaa kaksi kuukautta sitten asiaan, joka vaikutti alkuun isolta yllätykseltä ja en oikein ollut heti varma, koituuko se Loihtimolle ongelmaksi. Sain kuulla, että on olemassa tytöt nimeltä Elina ja Sofia, joilla on sama slogan kuin meillä ”Uskalla olla upea!”. Ketä ovat Elina ja Sofia? Suomen ykkös lapsitubettajat 125t tilaajaa Youtubessa (Elina Sofia) 30t seuraaja […]

Lue artikkeli