Me haluamme Loihtimolla tarjota monipuolista ja ammattitaitoista palvelua, jotta jokainen asiakkaamme saa kokea itsensä upeaksi käyntinsä päätteeksi. Tarvitsemme unelmamme toteuttamiseen myös ammattitaitoisia tekijöitä.

Etsimme uusia Loihtijoita meille työkavereiksi! Mikäli olet parturi-kampaaja, meikkaaja, ripsiteknikko tai kynsiteknikko ja omaat omistautuneen asenteen työhösi, saatat olla oikea tyyppi meille.

Meikkaaja Saana on työskennellyt Loihtimolla toukokuun alusta alkaen ja hän pitää työstään paljon.

– Meikkaajana helpotan asiakkaiden arkea tai juhlapäivää loihtimalla heidät toiveiden mukaan. Meikkajana olen päässyt mukaan hääaamujen laittautumiseen, tärkeisiin tilaisuuksiin sekä arjen piristämiseen, Saana sanoo.

– Meille kannattaa tulla töihin koska meillä olisi ihania asiakkaita enemmänkin jos käsipareja olisi enemmän. Työporukka on huippu ja saamme olla omia itsejämme, hän jatkaa.

Meillä toimit vuokratuoli- tai sopimusyrittäjänä, mutta et ole yksin. Tarjoamme työntekijöillemme modernit, isot ja mukautuvat tilat aivan Jyväskylän keskustassa. Loihtimolla teet töitä laadukkaalla hinnastolla ja kannustavalla sopimuksella, johon sinulla itselläsi on myös neuvotteluvaraa.

Ennen kaikkea meillä on tarjota ihanat ja osaavat työkaverit! Me uskomme että positiivinen asenne ja yhdessä tekeminen tuottavat hyvinvointia kaikille. Meillä saa ideoida ja saattaa hyvin olla, että ideat päätyvät myös toteutukseen.

Kiinnostuitko Loihtimolla työskentelystä? Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen maiju@loihtimo.fi

Avoinna olevat tehtävät ja lisää tietoa löytyy Duunitorista, jonne pääset tästä linkistä

TUTUSTU MYÖS:
Loihtimon arvot – Mitä ne ovat ja miten ne näkyvät toiminnassamme?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Ihania uutuussävyjä Color Mask-perheeseen

Four Reasons Color Mask uudistui vähän aikaa sitten ja ne ovat olleet Loihtimolta saatavilla viime helmikuusta lähtien. Color Mask tuoteperheestä löytyy erilaisia sävyjä sävyttäviä shampoita ja hoitoaineita. Color Maskit on loistavia hiusvärin ylläpitoon kotioloissa tai vaihtelunhaluiselle loistava työkalu leikitellä hiusten sävyllä. Mulla itselläkin löytyy kaapista useampi eri sävy, joilla voin fiiliksen mukaan vaihdella vaalean hiusvärini […]

Lue artikkeli

Hyvää uutta vuotta 2022

Vuosi 2022 on pyörähtänyt käyntiin ja monella on varmasti katseet kohti tulevaa. Menneestä vuodesta me Loihtijat kiitämme asiakkaitamme suuresti, sillä oletta luottaneet meihin ja tulleet hakemaan toivomanne palvelun juuri meiltä. Olemme saaneet tehdä sitä, mistä nautimme eniten. Saimme viime vuonna jo toista vuotta putkeen teidän ansiostanne Phorest Experience Award- palkinnon, sillä olette vuositasolla arvioineet meidän […]

Lue artikkeli