Kesä on vihdoin täällä! Vaikka kesäkuun sää on ollut vaihtelevaa, olemme kuitenkin Loihtimolla innoissamme lämpimistä päivistä ja auringosta.

Mikä olisikaan parempi kesän aloitus, kuin piristää omaa ulkonäköä?

Loihtimolla on voimassa monia tarjouksia kesäkuun aikana, joita vielä ehtii hyvin hyödyntämään, vaikka juhannus häämöttääkin jo loppuviikossa. Meidän kesän tarjoukset saavat hiukset hulmuamaan ja hymyn kohoamaan korviin asti!

WALK-IN KAMPANJA

Meillä on aloittanut monta uutta tiimikaveria ja kesäkuun ajan Loihtimolla onkin ollut voimassa walk-in kampanja uusille tekijöille Julialle, Iidalle ja Rikalle. Heidän toteuttamana saat hiustenleikkaukset kesäkuun ajan kampanjahintaan ilman ajanvarausta.

Hinnasto walk-in palveluille on seuraava: 

30 € / 30 minuuttia 

45 € / 45 minuuttia

60 € / 60 minuuttia. 

+ pitkien ja paksujen hiusten lisä 10€.

KESÄJALAT

Rikan loihtimana saat Spa jalkahoidon tutustumishintaan 80€ (norm. 90€).

Spa jalkahoidossa:

  • Jalkojen iho kuoritaan
  • Kynsinauhat siistitään
  • Kynnet leikkataan
  • Tarvittaessa kynnet ohennetaan tai tasoitetaan
  • Sisältää kevyen raspaamisen ja kovettumien poiston
  • Jalkoihin levitetään kosteuttava voide
  • Jalat hierotaan
  • Halutessasi kynnet lakataan

Edun saat käyttöösi mainitsemalla ”kesäjalat” ajanvarauksen yhteydessä.

Kesäjalat Rikan toteuttamana.

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS & KULMIEN LAMINOINTI

Uutena palveluna Loihtimolle on saatu ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi. Loihtijamme Iida ja Rikka toteuttavat näitä palveluita. Kesäkuun ajan saat palvelun Iidalta 10 % alennuksella.

Ripsien kestotaivutuksessa käsittellään sinun omia ripsiäsi, joten se on vaihtoehto esimerkiksi ripsivärille tai ripsienpidennyksille. Kulmien laminointi puolestaan korostaa omia luonnollisia kulmiasi. Nämä palvelut on suunniteltu hellävaraiseksi ja laadukkaaksi tavaksi kasvattaa omien ripsien ja kulmien volyymia.

Iida käyttää InLei tuotteita. Rikka puolestaan toteuttaa ripset ja kulmat Yumi-tuotteilla.

Normaalihinnat ripsien kestotaivutuksessa ja kulmien laminoinnissa:

Kulmien laminointi: 55€

Ripsien kestotaivutus: 80€

Yhdessä: 120€

HUOM: Tarjous (-10%) koskee vain Iidan palveluja.

TARJOUS PERMANENTEISTA

Olisiko kihara tämän kesän juttu? Yksi uusista Loihtijoistamme, Julia, tekee permanentit toistaiseksi alennettuun hintaan. Julia tarjoaa 30% alennuksen aikakuluista permanenttiasiakkaille.

Ilmoitamme somessa, kun tämä tarjous päättyy. Permanentteja saattaa siis saada alennuksella myös heinäkuun puolella!

Loihtijamme Julia

Eikä unohdeta, että uusilta tekijöiltä saa tuplapisteet kanta-asiakaskortille!

Siispä varaa oma aikasi ja anna kesän tuoda uutta hehkua elämääsi! Lupaamme, että lähdet Loihtimolta täynnä kesän aurinkoa! Kaikki tarjoukset ovat voimassa kesäkuun loppuun asti, mikäli toisin ei ole ilmoitettu. 

Tervetuloa meille.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kiitos kaikille

Nyt on tullut minun aika jättää hyvästit tälle ihanalle ja luovalle alalle. Iso ikävä jää TEITÄ ihania asiakkaita sekä aivan loistavia työystäviä <3 Olen saanut tehdä ja toteuttaa tätä unelma ammattiani lähes 26vuoden ajan ja aika on ehtinyt muuttua ja kehittyä huimasti näiden vuosien aikana. Toivon teidän kaikkien elämään kaikkea hyvää ja ei anneta näiden […]

Lue artikkeli

Etsimme uutta Loihtijaa

Loihtija-perheessä olisi tilaa uudelle perheenjäsenelle. Jos oot hyvä tyyppi hyvillä tiimityöskentelytaidoilla sekä suhtaudut alaamme intohimoisesti ja uutta oppia janoten, saatat olla etsimämme. Loihtimolla on käytössä Four Reasonsin Optima- ja Luxima- sekä Goldwellin Elumen-värisarjat ja jälleenmyyntituotteet, Olaplexia unohtamatta. Liikkeemme sijaitsee kivalla paikalla Jyväskylän keskustassa ja tilat on avarat sekä valoisat. Laita mulle sähköpostiin viestiä anni@loihtimo.fi , […]

Lue artikkeli