Toimme juuri Loihtimon sosiaalisen median kanavissa esille meidän yrityksemme arvot. Haluamme avata arvojamme kuitenkin vähän laajemmin, joten päätimme kirjoittaa aiheesta vielä blogitekstin. Loihtimon arvot ovat muodostuneet vuosien mittaan. Ne on johdettu meidän arkipäiväisestä toiminnastamme ja niistä asioista, joita me pidämme tärkeinä. Arvomme tekevät juuri meistä meidät ja niistä meidät voidaan tunnistaa. Arvot myös ohjaavat meidän jokapäiväistä toimintaamme ja ovat muistuttamassa siitä, mikä meille on kaikista tärkeintä. Nyt haluammekin tuoda arvomme näkyväksi kirjallisessa muodossa, myös teille!

Loihtimon arvomaailma voidaan kiteyttää yhteen lauseeseen: ”JOKAINEN on hyvä juuri sellaisena kuin on.” Tämän ajatuksen ympärille Loihtimon arvoiksi on nostettu seuraavat:

  • SUVAITSEVAINEN
  • LUOTETTAVA
  • KUNNIOITTAVA
  • YSTÄVÄLLINEN
  • ROHKAISEVA
  • AVOIN KOMMUNIKAATIO

Jotta Loihtimon arvot eivät jää vain adjektiiveiksi, avataan niitä tässä blogitekstissä kohta kohdalta tarkemmin. Jatka siis lukemista, mikäli haluat syventyä Loihtimon arvoihin tarkemmin.

Loihtimon liikevastaava Anni Jää (vas.) ja Loihtimon perustaja ja toimitusjohtaja Maiju Qju (oik.) kehittävät jatluvasti Loihtimon toimintaa yhdessä muiden Loihtijoiden kanssa. Kuva: Byemmi

SUVAITSEVAINEN

Suvaitsevaisuus näkyy Loihtimolla ennen kaikkea tasa-arvoisuutena. Meille jokainen asiakas, työntekijä ja ihminen on samanarvoinen ja kaikki ovat meille tervetulleita. Haluamme kohdata jokaisen ihmisen yksilönä ja rohkaisemme jokaista olemaan oma itsensä ja tuomaan omaa persoonaansa esille. Tasa-arvoisuus tulee esille myös meidän ajanvarausjärjestelmässämme, sillä emme erottele esimerkiksi naisten ja miesten hiustenleikkausta erikseen, vaan jokaisella on sama tasa-arvoinen hinnasto, joka perustuu kulutettuun aikaan ja tuotteisiin.

LUOTETTAVA

Haluamme herättää luottamusta niin asiakkaiden kuin työyhteisönkin kesken. Tämä tarkoittaa sitä, että pidämme sen minkä lupaamme, emmekä lupaa asioita, joita emme voi pitää. Loihtijamme ovat alan ammattilaisia ja voit luottaa työmme jälkeen. Luottamusta rakennetaan työyhteisössä avoimuudella sekä päivittäisellä keskustelulla. Autamme ja tuemme toisiamme. Työntekijöiden välinen luottamus heijastuu myös ilmapiiriin.

Haluamme luoda Loihtimolle ystävällisen ja avoimen ilmapiirin, jossa kaikki viihtyvät. Kuvassa olevat Loihtimon toimitilat sijaitsevat osoitteessa Asemakatu 11. Kuva: Byemmi

KUNNIOITTAVA

Meille on erityisen tärkeää kunnioittaa jokaista ihmistä, mutta sen lisäksi jokaista ajatusta, toivetta ja mielipidettä. Pidämme jokaista ajatusta ja mielipidettä yhtä tärkeänä ja haluamme antaa niille tilaa. Kuuntelemme tarkasti asiakkaidemme mielipiteitä ja toiveita ja pyrimmekin aina toimimaan niiden mukaan. Kunnioitamme ja arvostamme myös toisiamme ihmisinä ja työkavereina.

YSTÄVÄLLINEN

Kohtelemme muita aina niin kuin haluaisimme, että meitä kohdellaan. Olemme ystävällisiä ja kohteliaita toinen toisillemme ja luodaan ystävällinen tunnelma, jossa jokaisen meistä on mukava ja hyvä olla. Haluamme, että jokaisella asiakkaalla ja työntekijä on tervetullut ja hyvä olo meillä.

Loihtimon sloganin: ”uskalla olla upea” avulla haluamme rohkaista jokaista olemaan oma itsensä. Kuva: Byemmi

ROHKAISEVA

Haluamme rohkaista jokaista toteuttamaan omia unelmiaan oli kyse sitten tyylistä, yrityksen sisäisessä kulttuurissa ammatillisesta kehittymisestä tai yleisesti hyvästä olosta. Tähän pohjautuu myös meidän slogan eli ”USKALLA OLLA UPEA!”. Haluamme myös palveluidemme kautta rohkaista kokeilemaan uutta ja loihtimaan juuri sellainen tyyli, jonka itse haluat. Meillä voit olla rohkeasti oma itsesi.

AVOIN KOMMUNIKAATIO

Avoin kommunikaatio on meillä Loihtimolla kaiken keskiössä. Sen avulla varmistamme asiakkaiden tyytyväisyyden sekä tiimityön toimivuuden. Haluamme luoda ilmapiirin, jossa kaikista asioista voi jutella vapaasti yhdessä niin asiakkaiden kuin työntekijöiden kesken.

Siinä oli Loihtimon kaikki kuusi arvoa, johon toimintamme pohjaamme. Keskustelemme näistä aiheista aina lisää mielellämme. Kiitos, kun luit <3

Maiju Qju

Hius- ja meikkitaiteilija, pukeutumisneuvoja, stailisti

Valmistuin parturi-kampaajaksi 2004, pukeutumisneuvojaksi 2016. Olen perustanut Loihtimon 08/2011.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Loihtimon joululahjavinkit

Joulu tulee, etkä taaskaan tiedä, mitä ostaisit tärkeimmille lahjoiksi? No kuule, nyt tulee muutama vinkki meidän puolesta! Loihtimon joululahjavinkit tulevat tässä: Ensinnäkin, jos haluat lahjan jollekin, jolla on jo kaikkea, on lahjakortti aina loistava valinta. Lahjakortin summan voit valita itse, lahjansaaja saa päättää käyttääkö sen tuotteisiin vai palveluihimme. Lahjakortti käy IHAN KAIKKIIN tuotteisiin tai palveluihin. […]

Lue artikkeli

Uudistunut liikkeen yleisilme

Talvi on jo kääntymässä kevääseen ja liikkeemme on uudistanut väri- ja myyntitoimittajan Golwellista KC:lle. Nyt on värisarjoina kotimaiset Optima ja Luxima. Lisäksi myyntituotteina olemme ottaneet Four Reasons, Paul Mitchell sekä Joico. Tuotteista löytyy niin käsiteltyjen hiusten kun käsittelemättömien hiusten  hoitotuotteita. Laajasti tuotteita hiusten muotoiluun. Lisäksi lapsille ja miehille suunattuja pesu ja hoitotuotteita. Miehille myös partavaahto! […]

Lue artikkeli