Me saatiin Lohtimolle tammikuun puolivälissä ihanat harjoittelijat Emilia ja Aliina. Molemmat opiskelevat Jyväskylässä Gradialla toista vuotta kampaajiksi ja tulivat Loihtimolle kolmen ja puolen viikon harjoittelujaksolle. Tästä blogitekstistä pääset kurkistamaan siihen, mitä Emilia ja Aliina ovat harjoittelujakson aikana oppineet, ja millaista Loihtimolla on ollut työskennellä.

Emilia ja Aliina lähtivät etsimään heille sopivaa harjoittelupaikkaa ensin netistä. Siellä vastaan tuli Loihtimo ja he päättivät tutustua tarkemmin siihen, millainen paikka Loihtimo on ja ketä täällä on töissä. Nettisivuilla Loihtimosta oli harjoittelijoiden iloksi paljon tietoa sekä yrityksestä että tekijöistä ja heille välittyi positiivinen ja rempseä mielikuva, joten he päättivät soittaa Loihtimolle. Tätä kautta harjoittelupaikka löytyi ja tytöt pääsivät odottamaan harjoittelun alkua.

Millaista Loihtimolla työskentely on?

Harjoittelussa Emilia ja Aliina ovat päässeet tekemään monipuolisesti parturikampaamon eri tehtäviä. Asiakkaiden lisäksi harjoittelijat ovat päässeet tutustumaan esimerkiksi siihen, millaista on pyörittää kampaamoa ja mitä kaikkea se vaatii. Harjoittelijoiden tehtäviin on kuulunut esimerkiksi asiakaspalvelu, Loihtimon aamutehtävien hoitaminen, tilauksien tekemisen opetteleminen sekä kampaamon arkeen liittyvät siistimistehtävät. Lisäksi Emilia ja Aliina ovat suunnitelleet, kuvanneet, editoineet ja julkaisseet Loihtimon sosiaalisen median kanaviin videoita. Koska Loihtimolla työskennellään yrittäjinä, ovat harjoittelijat päässeet oppimaan paljon yrittäjyydestä ja siitä, mitä kaikkea se vaatii. Harjoittelijat kertovat, että ennen kaikkea Loihtimolla on rohkaistu yrittämiseen ja kerrottu, ettei sitä kannata liikaa pelätä, vaan nähdä mahdollisuutena.

Kampaajaharjoittelijat Aliina (vas.) ja Emilia (oik.) olivat Loihtimolla kolme ja puoli viikkoa harjoittelussa. Harjoittelussa he oppivat esimerkiksi kampaamon arjesta sekä yrittäjänä toimimisesta.

Aliinan mukaan harjoittelussa on ollut todella kivaa ja motivoivaa. Emilia lisää, että Loihtimolla työskenteleminen on ollut rentoa sekä opettavaista ja se on vahvistanut jo olemassa olevaa haavetta siitä, että haluaa joskus toimia itse yrittäjänä. Harjoittelijat mainitsevat, että Loihtimolla ennen kaikkea parasta on ollut täällä olevat ihmiset ja turvallinen ilmapiiri, jossa työskentely on ollut helppoa ja mukavaa. Harjoittelun ohjaajat ovat kannustaneet tekemään rohkeasti ja ohjaaminen onkin ollut jatkuvaa ja rakentavaa. Tätä kautta on päässyt oppimaan todella monipuolisesti eri tehtävistä ja osa-alueista.

Emilia ja Aliina kuvailevat Loihtimoa iloiseksi, rennoksi, rempseäksi ja kannustavaksi. He kertovat, että palaisivat Loihtimolle vielä joku päivä erittäin mielellään ja he suosittelevatkin Loihtimoa kaikille. Loihtimolle sopii harjoittelijoiden mielestä sellaiset tyypit, jotka viihtyvät rennossa ja rempseässä meiningissä, jossa tiimityöskentely on iso osa päivittäistä toimintaa.

Jos sulla on etsinnässä parturikampaajan, kosmetologin, ripsiteknikon, tatuoijan tai esimerkiksi hierojan paikka niin ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan mitä meillä ois tarjota toisillemme!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Markuksen lempituote

Kerron teille hieman uudesta lempituotteestani! Goldwell Creative Texture Dry Boost on mieletön päivien pelastaja :) Tällä kuivalla rakennesuihkeella saadaan sopivasti rakennetta esimerkiksi tupeerauksen alle. Tuote ei tunnu lainkaan sormissa, mutta kun suihkutuksen jälkeen viet sormet hiuspohjaan ja tuuheutat niin jo rupeaa volyymiä löytymään. Omaksi tämän hetken lempituotteeksi Dry boost nousi aamujen pelastajan ominaisuudessa :) Olen […]

Lue artikkeli

Kevättä rinnassa (ja hiuksissa, kulmissa ja ripsissä)!

Moikka! Viikonloppuna siirrytäänkin sitten jo kesäaikaan. Kevät näkyy myös asiakkaiden toiveissa, paljon pyydetään nyt vaalempaa ilmettä ja pastellisävyt tuntuu edelleen pysyvän hittinä. Tiesitkö, että aina ei tarvitse suurta ja pitkäkestoista kampaajakäyntiä uuteen ilmeeseen. Esimerkiksi leikkauksen yhteydessä on mahdollista laittaa nopea sävyte hiuksille ja näin saada uutta väriä ja kiiltoa hiuksiin. Ja jos ei halua edes […]

Lue artikkeli