Me saatiin Lohtimolle tammikuun puolivälissä ihanat harjoittelijat Emilia ja Aliina. Molemmat opiskelevat Jyväskylässä Gradialla toista vuotta kampaajiksi ja tulivat Loihtimolle kolmen ja puolen viikon harjoittelujaksolle. Tästä blogitekstistä pääset kurkistamaan siihen, mitä Emilia ja Aliina ovat harjoittelujakson aikana oppineet, ja millaista Loihtimolla on ollut työskennellä.

Emilia ja Aliina lähtivät etsimään heille sopivaa harjoittelupaikkaa ensin netistä. Siellä vastaan tuli Loihtimo ja he päättivät tutustua tarkemmin siihen, millainen paikka Loihtimo on ja ketä täällä on töissä. Nettisivuilla Loihtimosta oli harjoittelijoiden iloksi paljon tietoa sekä yrityksestä että tekijöistä ja heille välittyi positiivinen ja rempseä mielikuva, joten he päättivät soittaa Loihtimolle. Tätä kautta harjoittelupaikka löytyi ja tytöt pääsivät odottamaan harjoittelun alkua.

Millaista Loihtimolla työskentely on?

Harjoittelussa Emilia ja Aliina ovat päässeet tekemään monipuolisesti parturikampaamon eri tehtäviä. Asiakkaiden lisäksi harjoittelijat ovat päässeet tutustumaan esimerkiksi siihen, millaista on pyörittää kampaamoa ja mitä kaikkea se vaatii. Harjoittelijoiden tehtäviin on kuulunut esimerkiksi asiakaspalvelu, Loihtimon aamutehtävien hoitaminen, tilauksien tekemisen opetteleminen sekä kampaamon arkeen liittyvät siistimistehtävät. Lisäksi Emilia ja Aliina ovat suunnitelleet, kuvanneet, editoineet ja julkaisseet Loihtimon sosiaalisen median kanaviin videoita. Koska Loihtimolla työskennellään yrittäjinä, ovat harjoittelijat päässeet oppimaan paljon yrittäjyydestä ja siitä, mitä kaikkea se vaatii. Harjoittelijat kertovat, että ennen kaikkea Loihtimolla on rohkaistu yrittämiseen ja kerrottu, ettei sitä kannata liikaa pelätä, vaan nähdä mahdollisuutena.

Kampaajaharjoittelijat Aliina (vas.) ja Emilia (oik.) olivat Loihtimolla kolme ja puoli viikkoa harjoittelussa. Harjoittelussa he oppivat esimerkiksi kampaamon arjesta sekä yrittäjänä toimimisesta.

Aliinan mukaan harjoittelussa on ollut todella kivaa ja motivoivaa. Emilia lisää, että Loihtimolla työskenteleminen on ollut rentoa sekä opettavaista ja se on vahvistanut jo olemassa olevaa haavetta siitä, että haluaa joskus toimia itse yrittäjänä. Harjoittelijat mainitsevat, että Loihtimolla ennen kaikkea parasta on ollut täällä olevat ihmiset ja turvallinen ilmapiiri, jossa työskentely on ollut helppoa ja mukavaa. Harjoittelun ohjaajat ovat kannustaneet tekemään rohkeasti ja ohjaaminen onkin ollut jatkuvaa ja rakentavaa. Tätä kautta on päässyt oppimaan todella monipuolisesti eri tehtävistä ja osa-alueista.

Emilia ja Aliina kuvailevat Loihtimoa iloiseksi, rennoksi, rempseäksi ja kannustavaksi. He kertovat, että palaisivat Loihtimolle vielä joku päivä erittäin mielellään ja he suosittelevatkin Loihtimoa kaikille. Loihtimolle sopii harjoittelijoiden mielestä sellaiset tyypit, jotka viihtyvät rennossa ja rempseässä meiningissä, jossa tiimityöskentely on iso osa päivittäistä toimintaa.

Jos sulla on etsinnässä parturikampaajan, kosmetologin, ripsiteknikon, tatuoijan tai esimerkiksi hierojan paikka niin ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan mitä meillä ois tarjota toisillemme!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Meidän ihanat talvihiukset!

Mitä tapahtuu hiuksille ja iholle kun talvi tekee tuloaan?   No nehän kuivuu ns.ihan pystyyn :-D  Talvi on ihan mukavaa aikaa, varsinkin jos se tuo mukanaan lunta ja antaa mahdollisuuden erilaisiin harrastuksiin. MUTTA iho ja hiukset saavat siitä osansa kuivumalla. Hiukset ja iho kuivuvat helposti erilaisten lämpötilavaihteluiden vuoksi, päänahka on kovilla ja hyvin useiden ihmisten […]

Lue artikkeli

Kerasilk Revitalize- hoitopalvelu

Kerasilk tuoteperhe on saanut viimein oman hoitopalvelun hiuspohjalle ja sen eri ongelmille. Hiusten hyvinvointi alkaa jo hiusten tyveltä, hiuspohjasta. Tekemällä tehokkaan hiuspohjan hoidon parturi-kampaamossa ja jatkamalla hoitamista tarvittavilla kotihoitotuotteilla, saadaan pysyvämpiä lopputuloksia. Hoidoilla saa apua seuraaviin ongelmiin: – Nourishing: Kosteutta kuivalle, herkkälle ja kutisevalle hiuspohjalle. Nourishing tuotteet sisältävät viinirypäleensiemenuutetta, jolla on rauhoittava ominaisuus, samalla kosteuttaa […]

Lue artikkeli