Saritan kuukauden valinta ūüôā

 

 

Minun kuukauden tuotevalinta on aivan ihana ja todellakin luottotuote Four Reasonin Body Boost!

Tämä ihana tuote on täyteläistä tuuheutta tuova volyymisuihke joka antaa aivan mahtataa ryhtiä ja tekee hiuksen luonnollisen tuuheiksi. Body Boos häivyttää myös tyven rasvaisuutta mutta ei ole kuivashampoo eikä jätä minkäänlaista valkoista puuteria jämiä hiuksiin. Body boost sopii ehdottomasti kaikille hiuksille.

Itse käytän tuotetta päivittäin omiin hiuksiin ja saan sillä hiukset ns.hiuspohjasta irti,ilmaviksi ja tuuheiksi. Myös kampausten alla käytän usein tätä tuotetta ja myös siihen se soveltuu erittäin hyvin.

Suosittelen siis l√§mpim√§sti Body Boostia jokaiselle joka haluaa tuuheutta ja ilmavuutta hiuksiinsa ūüôā Tuotetta l√∂ytyy toki meid√§n valikomista joten tervetuloa Loihtimoon!

 

Aurinkoisin kesäterveisin Sarita

 

Markus Olavi

Hiustaiteilija

2019 on 20. taiteilijajuhlavuoteni.  Olen ollut Loihtija 2/2014 alkaen.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Wedding in the air

Heippa! H√§√§- ja juhlasesonki on l√§htenyt vauhdilla k√§yntiin. Lauantaiajat alkaa oleen aikalailla buukattu. Joitain aikoja viel√§ l√∂ytyy, joten jos haluat kampausta tai meikki√§ juhliin, niin varaile aikasi nopeaan. Huom! Haluamme keskitty√§ t√§ysin t√§m√§n kes√§n asiakkaisiin. Varauksia vuodelle 2020 alamme ottamaan 1.10.2019 eteenp√§in. Ensisijaisesti h√§√§varauksia otamme s√§hk√∂postitse. Voit l√§hett√§√§ viesti√§ yleiseen s√§hk√∂postiimme moi@loihtimo.fi, jollei sinulla ole […]

Lue artikkeli

Kerasilk Revitalize- hoitopalvelu

Kerasilk tuoteperhe on saanut viimein oman hoitopalvelun hiuspohjalle ja sen eri ongelmille. Hiusten hyvinvointi alkaa jo hiusten tyvelt√§, hiuspohjasta. Tekem√§ll√§ tehokkaan hiuspohjan hoidon parturi-kampaamossa ja jatkamalla hoitamista tarvittavilla kotihoitotuotteilla, saadaan pysyv√§mpi√§ lopputuloksia. Hoidoilla saa apua seuraaviin ongelmiin: – Nourishing: Kosteutta kuivalle, herkk√§lle ja kutisevalle hiuspohjalle. Nourishing tuotteet sis√§lt√§v√§t viiniryp√§leensiemenuutetta, jolla on rauhoittava ominaisuus, samalla kosteuttaa […]

Lue artikkeli