Ei ole kiva kirjoittaa koronasta, se tulee jos korvista ulos ja lähes tulkoon yrjöttää.
Jokainen varmasti tietää mitä pahaa tämä tilanne tekee meille ja erityisesti yrittäjille. Henkinen hyvinvointi huononee ja ihmiset ovat epätoivoisia, firmoja kaatuu,rahat loppuu,lainat jää maksamatta ja koko elämä voi ajautua kaaokseen, mielenterveys ongelmat lisääntyy.

On hyvin vaikeaa olla positiivinen ja ajatella ns.parempia aikoja koska emme tiedä milloin sellainen tulee. Mutta mitä muuta me voimme tehdä kuin sinnitellä päivä kerrallaanja kuitenkin yrittää etsiä niitä positiivisiä ajatukssia jotka kestäisi jaksamaan tämän korona ajan.

Mites me yrittäjät pärjätään?

Ei hyvin. Varsinkin pienet yrittäjät ja yksin yrittäjät kärsivät todella paljon.Kampaamoala on yksi niistä ns.kärsijöistä koska asiakas virta on vähentynyt ja useat ovat joutuneet laittamaan lapun luukulle. Tällainen tilanne toki vaikuttaa yrittäjän elämässä kaikkiiin läheisiin ja perheseen myös.
Itselläni on korona vienyt tulot kokonaan ja tiedän että on monella muullakin yrittäjällä.

Miten voisi tukea yrittäjiä?

En tässä lähde politikoimaan vaan ajattelen ihan tavallisen ihmisen/yrityksen tukea toisen yrittäjän auttamiseksi.Palveluiden ostaminen tai jos on asiakaspalvelu työtä eikä uskalla tulla paikalle niin lahjakorttien ostaminen auttaa jo todella paljon yrittäjiä.
Ensimmäisessä aallossa oli upea huomata ihmisen hyvyys ja auttamishalu, ja ns.varaakkaamat isommat yritykset auttoivat pienempiä ja olikin todella arvokasta apua.

Jos loppukaneetiksi sanoisin että autetaan ja tuetaan toinen toisiamme tässä vaikeassa tilanteessa. Ostetaan palveleluita ja lahjakortteja jos siihen on mahdollisuus.

Onneksi tulee kesä ja se piristää varmasti jokaisen meidän mieltä.Tsemppiä kaikille ja pidetään toisistamme huolta <3 <3

Sarita yksi Loihtijoista ja ylpeä siitä <3

 

Markus Olavi

Hiustaiteilija

2019 on 20. taiteilijajuhlavuoteni.  Olen ollut Loihtija 2/2014 alkaen.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kiitos kaikille

Nyt on tullut minun aika jättää hyvästit tälle ihanalle ja luovalle alalle. Iso ikävä jää TEITÄ ihania asiakkaita sekä aivan loistavia työystäviä <3 Olen saanut tehdä ja toteuttaa tätä unelma ammattiani lähes 26vuoden ajan ja aika on ehtinyt muuttua ja kehittyä huimasti näiden vuosien aikana. Toivon teidän kaikkien elämään kaikkea hyvää ja ei anneta näiden […]

Lue artikkeli

Hiustrendit 2019 – Hiusasusteet

Pitkään aikaan erilaiset pinnit ja hiusasusteet eivät ole olleet näin pinnalla kuin nyt. Näyttävillä hiusklipseillä ja pinneillä saa nopeasti ja helposti arkiseenkin kampaukseen hauskan tvistin. Upeat helmipinnit nousivat trendiksi todella nopeasti ja kruunaavat kesäisen juhlakampauksen. Myös meillä Loihtimolla hurahdettiin pinneihin ja hankittiinkin valikoimaan aivan ihania Cocobella-hiusasusteita. Valikoimasta löytyy erilaisia helmipinnejä sekä marmorikuvioituja hiusklipsejä eri väreissä. […]

Lue artikkeli