Meiltä löydät niin parturi- kuin kampaamopalvelutkin hyvin perinteikkäässä muodossa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että se olisi tylsää tai yllätyksetöntä. Päinvastoin! Otamme toiveesi huomioon, mutta sinulla ei tarvitse olla tullessasi täyttä käsitystä millaisen lopputuloksen haluat  tai että miten lopputulokseen päästään. Me ideoimme kanssasi, ehdotamme vaihtoehtoja ja valitsemme lopulta tekniikat toteutukseen. Nauti sinä vain sillä aikaa.

Suureen osaan hiuspalveluistamme kuuluu hiusten pesu. Tuo hetki on monen mielestä jopa paras. Hoidamme hiuksesi laadukkailla pesu- ja hoitotuotteilla ja hiuspohjan huolellisella hieronnalla. Kannattaa joskus kysyä hiusten hemmotteluhoitoa. Silloin tämä pesu- ja hierontahetki kestää hieman pidempään ja hiuksista tulee upeat.

Kampaukset ovat Loihtimon klassikko. On päiviä, kun lakkapilvi pöllyää ja juhlahumu on meidänkin seinien sisällä valmiiksi katossa. Käväise meidän Instagramissa, et voi välttyä tältä ilmiöltä. Sieltä löytyy kuvina kampaus jos toinenkin.