Meitä on moneksi, sillä joku meikkaa itse päivittäin ja toinen ei ole meikkeihin koskenutkaan. Molemmissa tapauksissa on joskus kiva nähdä, kun joku muu tekee sulle meikin. Meikkaus palveluna tuo helppoutta tärkeisiin hetkiin. On se hemmotteluakin. Ootko tullut ikinä miettineeksi tarkemmin sanaa poskipunasivellin? Mieti vaikka nyt. Onhan se nyt ihanan tuntuista, kun poskea sivellään – oli se sivellin tai käsi. Siihen vois sulaa tai vähintään rentoutua. Hetken päästä huomaat olevasi valmis. Kuinka helppoa! Mitäpä luulet, katsotko itseäsi peilistä tämän jälkeen useammankin kerran? Syystäkin. Liian harvoin ihailemme kunnolla itseämme.

Monesti mietitään, että ammattilaisen tekemä meikki kuuluu suuremman juhlan aikaan. Mutta mitäpä jos tulisitkin silloin, kun ei ole mitään menoja? Meikinopastus on täydellinen palvelu, kun tahdot opetella jotain uutta. Meikkaamisessakin ne kiireettömät hetket olisi hyvä käyttää harjoitteluun. Miettien, harkiten ja keskustellen, että mitä tuotetta laitetaan mihinkin, millaisella siveltimellä ja tekniikalla. Niin moni asia vaikuttaa hyvän meikin lopputulokseen. Naistenlehdet, Instagramit ja Youtubet on nykyään meikkausvinkkejä pullollaan, mutta olisiko mukavampaa, kun joku kädestä pitäen neuvoo, on sun tukena ja antaa parhaimmat vinkit just sun kasvojesi muodot huomioiden. Voimme käydä yhdessä läpi kokonaisen meikin meikkipohjasta irtoripsien kiinnitykseen tai vaihtoehtoisesti keskittyä yhteen osa-alueeseen: esimerkiksi pohjameikkiin, kulmien muotoiluun tai täydellisen smokey eyes-meikin tekoon. Meikinopastuksessa Loihtija voi tehdä demona kasvojesi toisen puolen ja sinä halutessasi toisen puolen.

Entä onko kaupassa meikkiviidakko? Niin monta purkkia, tuubia tai kynää, ettet tiedä mistä aloittaa etsimistä. On ihan mahdollinen ajatus, että Loihtija toimii ostoskamuna meikkienkin puolella. Tarvitsetpa kokonaisvaltaisen meikkipussin täydennyksen tai oikean sävyisen huulipunan, voit aina kääntyä puoleemme. Voimme käydä ostoksilla joko puolestasi tai lähteä mukaasi makutuomariksi. Kaikki on mahdollista. Sano vain, mitä tarvitset.

Teemme paljon yhteistyötä eri valokuvaajien kanssa, ehostamme malleja muotikuvauksiin tai näytöksiin ja esiintyjät keikoille. Ja parasta on, kun samalla reissulla saat meikin lisäksi kampauksen samassa paikassa kuntoon. Tämä on meillä hyväksi havaittu kombo.