Löydä Uskalla olla upea Instagramista

Tässä se kiteytyy parhaiten – Uskalla olla upea! Vai uskallatko? Oletko tyytyväinen siihen, mitä puet? Joudutko juuri sen vuoksi miettimään asiaa enemmän vai jätätkö juuri siksi miettimättä? Pukeutumisneuvonta vastaa erittäin moneen kysymykseen. Osan vaustauksista tiedätkin mieltymyksenä johonkin, muttet tarkalleen tiedosta miksi.

Jotkut kokevat ahdistusta kauppojen sovituskopeissa. Joskus on saattanut törmätä ajatukseen, että omassa vartalossa on jotain vikaa, kun joku vaate ei näytä hyvältä. Se on aina siinä vaatteessa vika, kun se ei ole sopiva. Sun vartalo on hyvä. Siihen tarvitsee vain löytää oikeanlaiset vaatteet. Kaikille niitä on!

Pukeutumisneuvonnassa kartoitetaan tyyli, vartalotyyppi, hameesta, jakusta ja hihasta oikeat mittasuhteet, paidoista pääntiet ja värianalyysi viimeistelee kaiken tämän. Oletko koskaan ajatellut, että joku paita toimii sulle just siksi hyvin, kun siinä on oikean mallinen pääntie tai sen hiha on juuri sopivan mittainen ja mallinen? Tai että jonkun värisävyn ansiosta kasvosi näyttävät jo meikatuilta?

Pukeutumisneuvonta on loistava elämys ”käärittäväksi” lahjakorttiin. Sopii myös itselle suureen tarpeeseen tai mielenkiintoon pukeutumiseta kohtaan. Tämän palvelun vuoksi säästät rahaa, sillä jatkossa suuri osa hutiostoksista jää kauppaan.