Positiivinen, utelias, luova, idearikas, ymmärtävä, luotettava

Loihtimo on Maiju Qjun vuonna 2011 perustama tyylimesta. Silloin homma alkoi 24 neliöisestä liiketilasta Vaasankadulla ja alkuperäinen tarkoitus oli tehdä töitä yksikseen. Kohtalo puuttui sen verran peliin, että jo muutaman kuukauden päästä Maiju mursi kätensä. Hän etsi itselleen tuuraajan, koska ei ihan uutta liikettä voinut kiinnikään laittaa. Anni osoittautui sen verran hyväksi tyypiksi, että jäikin Maijun työkaveriksi ja siitä se kasvu sitten lähti.

Vaasankadulta muutimme putkiremppaa karkuun Torikeskukseen, Torikeskuksen liiketila jäi pieneksi, kun Loihtijoita ja sen myötä erilaisia palveluita ropisi lisää. Kauppahallin 2. kerroksessa oleva liiketila palveli hyvin niin kauan, kunnes vesivahingot ajoi meidät etsimään jälleen uudet tilat. Nyt löydät meidät täältä Asemakadun yläpäästä.

Loihtimon historiaan liittyy olennaisesti yksi punainen sohva, joka yhdisti Maijun ja Markuksen työtaipaleet uudelleen yhteen. Salla löytyi Loihtimolle perinteikkäämmällä tyylillä ja tositarkoituksella etsien.

2018 oli meille suuri kasvun vuosi, kun Loihtijoiden määrä nousi neljästä kuuteen Idan ja Annen myötä. Jokaisella Loihtijalla on omat vahvuutensa niin tiimityössä kuin asiakaspalvelussa. Tämän käytämme Loihtimolla suurena voimavarana. Toivomme, että se välittyy kaikille.

2021 olemme saaneet jatkaa edelleen Asemakatu 11. Täällä on hyvä. Henkilökuntamuutoksia on tapahtunut, muuton ja sairastumisien seurauksena. Ryhmäämme mahtuu kyllä lisää Loihtijoita. Jos olet alalla, kysy rohkeasti. Huomioimme kaikki kauneudenhoidon ammattilaiset. Korona toi tietenkin myös meille haastavat ajat, mutta olemme sinnitelleet.  Toimintamme jatkuu normaalisti huomioiden koronan vaatiman terveyden, hygienian ja siisteyden. Kiitos kaikille asiakkaille, teidän vuoksi olemme.

Toivottavasti näemme Loihtimolla.