Positiivinen, utelias, luova, idearikas, ymmärtävä, luotettava

Loihtimo on Maiju Qjun vuonna 2011 perustama tyylimesta. Silloin homma alkoi 24 neliöisestä liiketilasta Vaasankadulla ja alkuperäinen tarkoitus oli tehdä töitä yksikseen. Kohtalo puuttui sen verran peliin, että jo muutaman kuukauden päästä Maiju mursi kätensä. Hän etsi itselleen tuuraajan, koska ei ihan uutta liikettä voinut kiinnikään laittaa. Anni osoittautui sen verran hyväksi tyypiksi, että jäikin Maijun työkaveriksi ja siitä se kasvu sitten lähti.

Vaasankadulta muutimme putkiremppaa karkuun Torikeskukseen, Torikeskuksen liiketila jäi pieneksi, kun Loihtijoita ja sen myötä erilaisia palveluita ropisi lisää. Kauppahallin 2. kerroksessa oleva liiketila palveli hyvin niin kauan, kunnes vesivahingot ajoi meidät etsimään jälleen uudet tilat. Nyt löydät meidät täältä Asemakadun yläpäästä.

Loihtimon historiaan liittyy olennaisesti yksi punainen sohva, joka yhdisti Maijun ja Markuksen työtaipaleet uudelleen yhteen. Salla löytyi Loihtimolle perinteikkäämmällä tyylillä ja tositarkoituksella etsien.

2018 oli meille suuri kasvun vuosi, kun Loihtijoiden määrä nousi neljästä kuuteen Idan ja Annen myötä. Jokaisella Loihtijalla on omat vahvuutensa niin tiimityössä kuin asiakaspalvelussa. Tämän käytämme Loihtimolla suurena voimavarana. Toivomme, että se välittyy kaikille.

2020 olemme saaneet jatkaa edelleen Asemakatu 11. Täällä on hyvä. Henkilökuntamuutoksia tuli hieman, kun Ida muutti Helsinkiin ja Annelle tuli pakottava tilanne vaihtaa alaa. Onneksi Sarita soljahti sekaan loistavasti. Ryhmämme on tiivis ja sen syvä hitsautuminen yhteen jatkuu koko ajan. Yksi Loihtija on vielä etsinnässä. Korona toi tietenkin myös meille haastavat ajat, mutta loppu kesään mennessä olemme selvinneet siitä helpommin kuin alkuun kuvittelimme. Toimintamme jatkuu normaalisti huomioiden koronan vaatiman terveyden, hygienian ja siisteyden.

Toivottavasti näemme Loihtimolla.